[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Cursuri de vanzari pentru romanii interesati de comert electronic pe Amazon

21 septembrie 2017

AMZ Hub este o comunitate de peste 7.000 de membri care urmeaza cursuri de vanzari pe platforma Amazon, ofera ponturi si informatii utile, se sfatuiesc si invata din greseli.

Fondatorul ei, Alin Bugeac, spune ca cel mai recent curs a fost finalizat la sfarsitul lunii iunie.

„Din numarul total de persoane prezente in Seria 1, s-au lansat pana acum proximativ 25% din ei, cu totii avand venituri intre 1.500-12.000 $ pe luna. Inca circa 30-35% dintre ei sunt cu produsele in productie sau cu produsele in drum spre Amazon, deci in total vorbim de aproximativ 50-60% din cursanti care ajung efectiv sa vanda pe Amazon cu rezultate bune, daca nu foarte bune”, subliniaza Alin.

Pentru urmatoarele doua module de curs sunt “Cum sa vinzi in Europa pe Amazon” si “Fiscalitatea pe Amazon”, inscrierile au inceput pe 20 septembrie si vor tine pana pe 5 noiembrie, iar pretul intregului curs este de 4.500 lei, TVA inclus.

“Multi intra in acest business cu gandul de a se imbogati rapid, iar cand realizeaza ca au de munca si ca trebuie sa fie constiinciosi, abandoneaza ideea”.

Alin spune ca este recomandat ca atunci cand intri in acest business sa ai un capital de minim 4.000 $, preferat fiind 6.000 $. In acesti bani intra costul de productie, transportul, branding-ul si bugetul de marketing pentru inceput.

Sursa: wall-street.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?