[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

TBI Bank – depozitele online sunt cel mai popular produs pentru clienti. Cererile s-au dublat in 2020.

29 septembrie 2021

În 2020, depozitele online au fost cel mai popular produs pentru clienții TBI, înregistrând o dublare a cererilor, lucru explicat în principal prin valoarea adăugată pe care mediul digital o aduce acestora, potrivit comunicatului bancii.

Tendinta s-a pastrat si in acest an sustinuta de depozitul in lei pe 15 luni, „un produs apreciat atat de clientii online, cat si de cei din sucursala, care a devenit alegerea principala în primele 9 luni din 2021”.


Depozitul oferit de TBI Bank are o rata a dobanzii de 4% si „este ales de aproape 50% din portofoliul de deponenti ai bancii”.

Acest instrument de economisire a fost introdus anul trecut si este disponibil atat online, cat si în agentiile bancii.

Depozitul pe 15 luni a devenit si mai popular in acest an, continuand tendinta observata în 2020 si fiind acum alegerea preferata de multi dintre clientii TBI Bank,” a declarat Lukas Tursa, SVP Funding.

TBI Bank a raportat o crestere de peste 20% in cadrul portofoliului de depozite retail pentru anul 2020, mult peste rata medie de crestere a pietei, în timp ce numarul de clienti a crescut cu 40%. 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?