[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Sameday integreaza tehnologia Symphopay pentru extinderea solutiei de plata cu cardul in reteaua de easybox-uri

27 septembrie 2022

În prezent sunt active peste 3.200 de locații easybox în România, urmând ca până la finalul anului rețeaua de lockere Sameday să depășească 4.000 de unități.

Prin integrarea platformei Symphopay, Sameday, compania de curierat cu cea mai dinamică creștere din regiune, va optimiza procesul de plată cu cardul la easybox, atât pentru a îmbunătăți experiența oferită clienților, cât și în perspectiva unor noi parteneriate în zona financiar-bancară.


Symphopay a răspuns cerințelor Sameday pentru dezvoltarea soluției de plată cu cardul, neasistată. „Compania românească de tehnologie financiar-bancară a oferit un pachet complet integrat ce include terminale de plată testate în condiții meteorologice extreme, o platformă software de gestionare și raportare în timp real, inclusiv protocoale de integrare ce ajută la dezvoltarea unei experiențe de plată intuitivă și prietenoasă.” – potrivit comunicatului de presa.

De asemenea, „Symphopay are capabilități de conectare la bănci multiple și de integrare a diverselor sisteme de loialitate ce duc la creșterea numărului de clienți și a satisfacției acestora,”.

Integrarea și dezvoltarea unei soluții de plată adaptată nevoilor noastre sunt elemente esențiale pentru a controla și a crește valoarea pe care o propunem clienților easybox. Tehnologia dezvoltată de Symphopay contribuie la personalizarea fluxurilor și accesarea unor noi oportunități, inclusiv prin deschiderea către noi parteneriate din zona financiar-bancară.” declară Lucian Baltaru, CEO Sameday.

Suntem extrem de onorați să fim parteneri într-un proiect de asemenea anvergură unde componenta de plăți reprezintă un element strategic în dezvoltarea rețelei easybox. Trendul crescător în dezvoltarea de soluții cu plată neasistată (sisteme self-service) a fost vizibil și înainte de pandemie însă s-a accelerat în ultimii doi ani. Rolul nostru ca integrator este să susținem băncile și comercianții în eforturile de digitalizare și transformare a plăților în noi oportunități de business.” declară Daniel Nicolescu, Co-fondator și CEO Symphopay.

Printre comercianții care oferă livrare în easybox ca opțiune de livrare se enumeră eMAG (inclusiv partenerii eMAG Marketplace), Decathlon, evoMAG, Flanco, Fashion Days, Elefant, Libris, Intersport, Notino, etc.

______________

Fondată în 2015 de către o echipă de specialiști cu experiență în tehnologia plăților și securitate cibernetică, Symphopay dezvoltă o platformă de integrare a plăților și programelor de loialitate pentru bănci și comercianți. Soluția este certificată de către Visa și Mastercard și este conformă cu standardul de securitate PCI-DSS. Platforma Symphopay este integrată de către companii precum eMAG, FAN Courier, Intersport, Sameday și de către bănci precum Banca Transilvania, Alpha Bank.

Sameday este compania care operează easybox, cea mai extinsă rețea de automate de livrare din Europa de Sud-Est. Compania are o echipă de peste 4.500 de angajați și parteneri și o infrastructură digitală integrată, iar în prezent este activă în România și în Ungaria, unde oferă atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 3.700 de lockere easybox.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?