[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Revolut lanseaza optiunea de personalizare a cardurilor de catre clienti. Design-ul personalizat va fi imprimat monocrom pe cardul ales.

4 noiembrie 2021

Revolut a lansat miercuri optiunea card personalizat, prin care clientii vor putea să își personalizeze cardurile în multiple variante de design, inclusiv cu imagini, texte, emoji și chiar cu schițe de mână. 

Cardurile personalizate vor fi disponibile pentru clienții Revolut din România care au optat pentru unul dintre planurile asociate unor abonamente anuale, scrie gadgetreport.ro.

Inovația adusă de această opțiune constă în faptul că utilizatorul nu doar încarcă o imagine existentă, ci are posibilitatea de a-și schița propriul design direct în aplicație. Design-ul personalizat este transpus în varianta monocromă și, ulterior, se imprimă fie prin gravarea cu laser, în cazul cardurilor deținute de clienții care au optat pentru un plan Revolut Metal, fie se printează, pe cardurile clienților care au ales serviciile Plus și Premium.

Clienții care vor să aibă un card personalizat vor accesa funcționalitatea din aplicația Revolut, unde își vor desena propria creație sau vor opta pentru o imagine dintr-o librărie. Funcționalitatea permite adăugarea sau eliminarea de detalii grafice sau texte, iar, la final, utilizatorii vor verifica dacă imaginea propusă corespunde termenilor Revolut cu privire la personalizarea cardurilor.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?