[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Parteneriat intre TBI Bank si cora Romania pentru a oferi clientilor solutia de plata „cumpără acum, plătește mai târziu”

3 decembrie 2021

TBI Bank anunta încheierea unui parteneriat cu cora România, pentru a le oferi clienților o experiență de cumpărare personalizată și digitală, direct în magazin. „Parteneriatul cu cora face parte din strategia TBI Bank de a fi mai aproape de clienții săi și de a sprijini comercianții în procesul de atragere de noi clienți,” potrivit comunicatului.

Astfel, TBI Bank oferă clienților cora posibilitatea de a cumpăra orice au nevoie, prin eșalonarea în timp a plăților. Mai exact, după ce aleg produsele pe care doresc să le cumpere, clienții își pot finanța achiziția prin completarea unui formular la punctul de vânzare TBI.


„Cererea este analizată pe loc, iar aprobarea este acordată imediat. Clienții au, de asemenea, opțiunea de a continua procesul online dacă doresc să finalizeze achiziția ulterior,” potrivit TBI Bank.

Ne străduim întotdeauna să oferim partenerilor noștri servicii mai bune și să răspundem cât mai bine cerințelor în continuă schimbare din piață și obiceiurilor dinamice de cumpărare ale românilor. Prin parteneriatul cu cora, suntem alături de clienții care doresc să facă achiziții acum și să plătească mai târziu, în rate care se potrivesc bugetului lor,” a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions în cadrul TBI Bank.

Parteneriatul cu TBI Bank ne permite să ajutăm clienții să acceseze rapid opțiuni de plată convenabile și potrivite nevoilor lor, printr-un proces care necesită doar completarea unui formular direct în magazinele noastre. Astfel, dorim să le oferim clienților soluții simple pentru a achiziționa produsele de care au nevoie chiar și atunci când nu dispun de bugetul necesar. Serviciul este ideal pentru cei care vor să își modernizeze locuința prin achiziționarea de mobilă sau electrocasnice, dar și pentru tinerii care doresc un upgrade al soluțiilor IT pe care le dețin, cum ar fi un laptop sau un smartphone de ultimă generație,” a declarat Marilena Cȋrsteanu, Marketing Omnicanal Manager la cora România.

Sub marca TBIPay, TBI Bank spune ca este „lider de piață pe segmentul Buy now, Pay later” atât în Bulgaria, cât și în România. TBIPay a ajuns în prezent la 11.000 de parteneri din diverse industrii, acoperind întreaga gamă de servicii – de la electronice și bunuri de folosință îndelungată, produse de uz casnic și auto și până la servicii stomatologice și medicale.

În plus, TBI colaborează cu jucători importanți din industrie, cum ar fi cei mai mari retaileri din România și din Bulgaria, precum și cu principalul furnizor de servicii de plată PayU, a cărui ofertă de creditare sub marcă proprie este dezvoltată de TBI în cadrul unui parteneriat exclusiv.

____________

In prezent, TBI Bank operează în România, Bulgaria, Germania, Danemarca, Suedia, Polonia și Lituania. TBI Bank face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor. Prin diferite canale digitale, o rețea proprie de peste 300 de sucursale și parteneriate de încredere cu peste 11.000 de retaileri și comercianți mici și mari, TBI Bank a deservit peste 1 milion de clienți numai în 2020 și a acordat aproape 500.000 de împrumuturi.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?