[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Haris Hanif, CEO Orange Money: „Scopul nostru este sa devenim o interfata prin care clientii pot accesa o varietate pe produse financiare, in regim de self-service”

16 martie 2021

Orange Money a ajuns la un portofoliu de peste 260.000 de utilizatori, în creștere cu 50% față de finalul anului 2019, potrivit bankingnews.ro.

În 2020, am atins cinci milioane de tranzacții, un număr record pentru noi. De asemenea, anul trecut s-a dublat numărul clienților care au comandat un card de debit ducând și la o dublare a plăților cu cardul,” a declarat Haris Hanif, CEO Orange Money.


„Ne-am bucurat să vedem și o triplare a numărului de clienți care au ales inrolarea digitală, după ce am digitalizat complet întreg fluxul de cunoaștere a clientelei, de deschidere a unui cont și de comanda a cardului virtual,” a adaugat managerul.

Ce urmeaza?

„In viitorul foarte apropiat”, Orange Money va introduce procesul 100% digital de emitere a cardului de credit direct în aplicația mobilă. Pentru acest an, compania isi mai propune extinderea portfoliului de clienți în afara ecosistemului Orange.

Scopul nostru este ca Orange Money să devină o interfață prin care clienții pot accesa o varietate pe produse financiare, în regim de self-service,” a mai adaugat Haris Hanif.

Interviul pe larg aici

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?