[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

CreditAmanet a ajuns in 2022 la afaceri de 80 mil. lei, cu un profit de 10 mil. lei. Compania se asteapta la o crestere de 25% in acest an, pe ambii indicatori, si continua politica de deschidere de noi agentii „in puncte strategice”.

26 iulie 2023

CreditAmanet, alternativa la finantarea bancara pe termen scurt, a înregistrat anul trecut o creștere a cifrei de afaceri cu 30%, atingând valoarea de 80,5 milioane de lei și o majorare cu 27% a profitului net, care a ajuns la 10,3 milioane de lei. Compania, care a deservit in cei 15 ani de existenta peste doua milioane de clienti, își propune pentru anul în curs o creștere a acestor doi indicatori de business cu încă 25%.

Deși contextul economic continuă să fie unul provocator, sunt optimist că datorită modelului nostru rezilient de business vom atinge toate obiectivele propuse. După ce anul trecut am devenit societate pe acțiuni și am obținut performanțe financiare impresionante, anul acesta ne-am relocat sediul central și ne-am deschis „birouri verzi” în cea mai înaltă clădire din România, o investiție de aproximativ 500.000 de euro.” spune Cosmin Popovici, CEO-ul companiei.

Compania continua sa deschida noi agentii, cea mai recenta locatie fiind in Sibiu (foto). Amplasată în Shopping City Sibiu, aceasta este cea de-a treia agenție a companiei în orașul reședință de județ. Popovici explică opțiunea pentru această zonă prin faptul că „municipiul Sibiu reprezintă un centru important de business pentru CreditAmanet„.

Pe lângă dezvoltarea prezenței online și îmbunătățirea performanței rețelei existente, deschiderea de agenții în puncte strategice este unul dintre obiectivele de business anunțate de companie„, spune Cosmin Popovici.

Noua agenție din Sibiu va oferi servicii de creditare tip amanet, schimb valutar și va comercializa bijuterii din aur noi, electronice, precum și produse de lux pre-owned – ceasuri și genți de lux și bijuterii cu diamante.

Programul Buy Back electronice care oferă clienților posibilitatea să vină cu un telefon utilizat și să-și aleagă un altul, de o generație mai nouă din oferta CreditAmanet, primind până la 75% din valoarea produsului dacă este în stare bună, este disponibil și în noua agenție din Sibiu.

____________

Lider de piață cu o experiență de 15 ani, CreditAmanet spune ca oferă servicii de creditare pe termen scurt, de tip amanet și schimb valutar, și administrează cea mai diversificată platformă de tranzacționare pentru metale preţioase, electronice, bijuterii şi produse de lux. Prin intermediul companiilor pe care le deține integral (Digital Sale SRL și EUROCREDIT EXCHANGE SRL) dezvoltă trei linii de business – amanet, schimb valutar și comerț cu bunuri mobile.

Operând 24 de agenţii în Bucureşti, Ilfov, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Focşani, Bacău, Galaţi şi Constanţa, Tg. Mureş, Buzău și Ploieşti, CreditAmanet se prezinta drept „soluţia de încredere, total nebirocratică pentru obţinerea unui împrumut rapid”.

Compania spune ca are în acest moment cel mai dezvoltat portofoliu de servicii şi produse de pe piaţa de profil din România, de la bijuterii din aur şi cu diamante, ceasuri, genţi de lux şi premium, până la electronice și electrocasnice. Cu 150 de angajați în agențiile reprezentate la nivel național, CreditAmanet a servit până acum peste doua milioane de clienți.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?