[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Alimentarea conturilor de pensii deschise la Raiffeisen Bank se face acum online si instant. Banca are 350.000 de conturi de pensii (16% din total conturi detinute de clientela proprie).

25 august 2021

Raiffeisen Bank anunta ca „este prima banca din Romania care si-a digitalizat total relatia cu casele nationale de pensii.”

„Alimentarea conturilor de pensii deschise la Raiffeisen Bank se face acum online si instant pentru ca banca si-a digitalizat 100% relatia cu toate casele de pensii din Romania (CNPP, MAI, MapN, SRI). Procesarea, respectiv transmiterea dosarelor pentru incasarea pensiilor in cont deschis la Raiffeisen Bank se face exclusiv online, eficientizand timpul si efortul de ambele parti,” se precizeaza in comunicat. 

Am mai parcurs inca un pas important in procesul de digitalizare a serviciilor oferite clientilor nostri. Acest pas inseamna consolidarea relatiei cu un segment de clienti important pentru banca prin eficientizarea serviciilor si a proceselor operationale. In prezent avem active aproximativ 350.000 de conturi de pensii,” a spus Vladimir Kalinov, vicepresedinte retail la Raiffeisen Bank. 

Raiffeisen Bank deserveste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice, prin intermediul a peste 4.600 de angajati, 300 de agentii in toata  tara, 700 de ATM-uri, 400 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 24.400 de POS-uri.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?