[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Transfera bani prin simpla atingere a telefoanelor

19 noiembrie 2013

 

Dupa un an si jumatate de munca si asteptari, BRD „rupe gura targului” cu cea mai completa aplicatie de mobile banking din piata. MyBRD Mobile ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza transferuri de bani, de a plati facturile si de a obtine informatii financiare instantaneu, direct de pe telefonul mobil.

In materie de transferuri de bani, aplicatia MyBRD Mobile le ofera clientilor cele mai inovatoare modalitati precum: scanarea codului de bare al facturilor, transferurile catre coduri QR si catre numere de telefon. Dar cea mai inedita functie propusa de aplicatie este transferul prin „bump” – adica prin simpla atingere a doua telefoane.

MyBRD Mobile, un serviciu usor de folosit, chiar si pentru artisti –  asa cum sugereaza materialul video de mai jos.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?