[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Ebriza lanseaza cu BT o aplicatie de ecommerce pentru comercianti. Comisionul de tranzactionare ajunge la 5%.

8 aprilie 2020

Ebriza cu suportul Băncii Transilvania, anunta lansarea unei solutii de comert electronic care permite comerciantilor sa migreze in online, „in mai putin de o ora”. Clienții care înregistrează un cont de companie în Ebriza în perioada 07 aprilie – 30 aprilie, beneficiază în regim gratuit de aplicațiile de Premium POS și Clienți (fara de care aplicatia de ecommerce nu poate fi utilizata).

„Tehnologia ne permite acum să oferim comerciantilor o opțiune în plus prin care acestia pot vinde în continuare clienților. Pe lângă modelul tradițional de vânzare, de acum înainte poți să vinzi online, să primești comenzile venite din website-ul tău și să accepti plata cu cardul. Mai mult, le poți oferi clienților tăi opțiuni de livrare prin firma ta sau al partenerilor independenți de livrare.”, a declarat Cristian Dinescu, CCO Ebriza.


„Fără costuri de dezvoltare și fără a fi nevoit să faci alte integrări, poți începe să vinzi online produsele tale în mai puțin de o oră. Magazinul online este generat si intretinut de noi.”, adauga Dinescu.

Comerciantul trebuie sa-si instaleze aplicația, sa isi personalizeze magazinul online cu logo-ul și pozele dorite, dupa care poate oferi clienților link-ul de unde pot comanda. „Comenzile intră automat în POS-ul tău Ebriza.”

Comerciantii vor mai trebui insa sa plateasca un comision de tranzactionare. Ebriza percepe 3,5% din valoarea tranzactiei (fara TVA), la care se adauga comisionul de acceptare al Bancii Transilvania astfel incat costul final suportat de comerciant ajunge la 5% din tranzactie.

Chiar si asa, reprezentatul Ebriza are ca obiectiv atragerea a 700 de comercianti pana la sfarsitul acestui an. Tinta a ramas nemodificata, chiar daca a fost stabilita inainte de declansarea pandemiei si a starii de urgenta in Romania.

Urmareste clipul de mai jos pentru a vedea cum functioneaza aplicatia.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?