[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Netopia organizeaza un seminar pentru cei cu afaceri in mediul online

27 aprilie 2011

27 aprilie, 2011 – La inceputul lunii viitoare, echipa Netopia Sistem organizeaza un seminar pentru administratorii si dezvoltatorii de magazine online interesati de introducerea metodelor moderne de plata. Seminarul intitulat “mobilPay Implementation Day”! se va desfasura miercuri, 4 mai 2011, intre orele 18:00 si 20:00, la adresa: Office Building,  Bulevardul Pierre de Coubertin 3 – 5, Sector 2, Bucuresti.

Prin organizarea acestui eveniment, Netopia Sistem doreste sa stimuleze interesul dezvoltatorilor in a folosi mobilPay ca instrument de plata prin sms si card pentru clientii lor.  Va fi prezentata platforma de tranzactionare, la nivel administrativ, cu noile caracteristici care vor fi incluse pentru a creste performanta tehnica a acesteia.

Netopia Sistem este lider pe piata din Romania in ceea ce priveste microplatile cu telefonul mobil. Lansat in 2006, serviciul de plati prin telefon mobilPay.ro a inregistrat o dublare anuala a numarului de tranzactii procesate, ajungand la o cota de piata de 80% in 2010. La finele anului trecut, mobilPay.ro a fost extins si in zona platilor online prin card bancar. In prezent, platforma mobilpay este implementata la peste 1.200 de comercianti, printre acestia fiind nume mari din online-ul autohton precum okazii.ro si Vodafone.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?