[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

iFactor este marele castigator al Rofin.Tech Awards Gala. Compania a castigat la 3 din cele 4 categorii unde a fost nominalizata!

Premium
15 aprilie 2024

In cadrul Galei de acordare a premiilor de excelenta fintech, pentru activitatea din 2023, organizata de Asociatia Romana de Fintech in 12 aprilie a.c., iFactor a castigat trei premii: „Cel mai inovator proiect fintech”, „Colaborarea anului” (in parteneriat cu Raiffeisen Bank Romania) si „Startup-ul fintech al anului”.

Efortul continuu de democratizare a accesului la finanțare și inovație prin tehnologie și colaborările de succes cu lideri din industria financiară, au adus iFactor trei premii de top la Gala Romanian Fintech Awards. Mulțumim Asociației Fintech din România pentru organizarea evenimentului și juraților pentru recunoașterea realizărilor noastre!” – a declarat Cosmin Curticapean (poza), CEO iFactor.

Cosmin Curticapean – CEO iFactor

Platforma George a BCR-ului a castigat la categoria „Excelenta in experienta utilizatorului” si ROBI Award (Romanian Open Banking Initiative) – acordat bancii cu cel mai bun API, in vreme ce Banca Transilvania a fost desemnata „Cea mai deschisa banca pentru colaborarea cu startup-urile fintech”.

Cosmin Cosma – presedinte Rofin.Tech, Marius Dumitrascu – Digital Channels Expert BCR, Ana Maria Georgescu – vicepresedinte Rofin.Tech

Premiul pentru „Inovație în Plăți Digitale” a fost atribuit Symphopay, in vreme ce SelfPay a fost castigator al categoriei „Serviciul Financiar Digital al anului”.

Daniel Nicolescu – CEO Symphopay

Dimana Vlaeva – Director Selfpay„Personalitatea Anului in Fintech” a fost desemnata Raluca Micu. director in cadrul Bancii Nationale a Romaniei iar „Proiectul Anului pentru Incluziune Financiară” a fost adjudecat de catre Bankata.

Raluca Micu – Director BNR

Andrei Perianu – CEO & co-founder Bankata

Juriul Galei a fost un mix echilibrat intre mediul academic, mediul de business si media.

Iata nominalizarile pentru fiecare categorie in parte, asa cum au fost gandite de catre organizatori:

In cadrul Galei a fost lansata și editia tiparita a Raportului Fintech România-Bulgaria, elaborat de echipa de cercetare a Bucharest Business School (BBS @ ASE) și a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Sofia, coordonat de Vasile Alecsandru Strat și dr. Deyan Radev. Raportul va fi în curând online, cu starea și prezentarea generală a mediului legal, ecosistemului fintech și companiilor din 🇷🇴România și 🇧🇬Bulgaria în 2023.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?