Gala NOCASH editia a IX-a

10 februarie 2010

 

In 30 martie a.c., la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental a avut loc cea de-a IX-a editie a Galei NOCASH pentru acordarea premiilor de excelenta din industria cardurilor.  150 de reprezentanti ai industriei, dar si invitati ai acesteia, s-au bucurat de o seara speciala asa cum organizatorii si-au obisnuit audienta de-a lungul anilor. 

 

Instantanee

 

 

Multumim partenerilor nostri fara sprijinul carora acest important eveniment anual al industriei cardurilor nu s-ar putea organiza:

DANUBIUS

EURONET

INFORM LYKOS

NETOPIA

OBERTHUR

PRINTEC

PROVUS 

SERVUS

SMART PAYNET

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?