[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Banking 4.0 – Competitia de proiecte web 3.0: 10 startup-uri, premii cumulate de peste 140.000 euro si un juriu „de milioane”

22 mai 2023

Competitia de proiecte web 3.0 din cadrul conferintei internationale Banking 4.0 aliniaza la start 10 dintre cele mai promitatoare initiative ale momentului din spatiul metavers, proiecte dezvoltate de tineri antreprenori romani.

Lista proiectelor selectate se prezinta dupa cum urmeaza: banksters.com, BUILD21, enfineo.com, genius-assets.com, HD Tech Labs, hodlezz.com, ixfi.com, ooval.io, thecursedland.com, webitfactory.io

Daca vom stimula, finanta si reglementa rapid noile economii, Romania are sansa de a-si construi viitorul ca o tara dominanta si performanta. Este un moment istoric in care, in fata noii lumi, diferentele de la start nu sunt atat de mari intre tari. Sunt aici sa sustin initiativele creatorilor de noi economii si sa ghidez acolo unde este cazul, fondatori asumati spre succes.” – a declarat Cristian Onetiu, Founder & CEO Unicorp Ventures, membru al juriului.

Coinsiglieri este o agentie blockchain care se comporta ca o punte intre viziune si executie inca din 2017.  De aceea am imbratisat imediat ideea sprijinirii unui eveniment care tocmai asta isi propune: sa creeze o punte intre lumea bancara si cea a noii economii digitale iar competitia de proiecte web 3.0 face fix acest lucru, pentru ca vine cu multe oportunitati concrete de colaborare.

Castigatorii vor beneficia de premii in valoare de peste 100.000 euro in servicii si avantaje oferite de partenerii nostri, in scopul dezvoltarii si livrarii adecvate a proiectelor catre comunitatile lor si pentru a-i ajuta sa modeleze viitorul lumii blockchain.” a declarat Madalin Muraretiu, co-founder Coinsiglieri.

Criterii de jurizare

. problema pe care o rezolva – impact
. model de business
. scalabilitate & proiectie de piata
. originalitate / inovatie / noutate
. „product readiness”
. puterea comunitatii
. tehnologia folosita
. echipa
. UX
. ”best presentation”

Fiecare criteriu este notat de la 1 la 10. Din insumarea punctajelor primite pe fiecare criteriu in parte va rezulta punctajul final. Daca va exista egalitate, stertup-urile vor fi invitate sa mai sustina o prezentare finala de 5 minute.

Premii

Pentru ca toate companiile selectate au nevoie de sprijin in dezvoltarea lor viitoare, partenerul competitei de proiecte web 3.0, Agentia COINsiglieri – specializata pe asistenta proiectelor startup din noua economie digitala, propune un pachet de premii in servicii care vizeaza consultanta, promovare si prezenta internationala la evenimente extrem de relevante pentru comunitatea start-up.

Valoarea cumulata a premiilor depaseste 100.000 euro. Detalii despre continutul pachelor gasiti mai jos.

Competitia se va desfasura in 23 mai, incepand cu orele 19.00 si va fi transmisa in direct aici

Live streaming Banking 4.0

Multumiri tuturor partenerilor care au facut posibila competitia de proiecte web 3.0 din cadrul Banking 4.0.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?