[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Gala NOCASH – Editia (Covid) 19

21 septembrie 2020

Ajunsa la editia cu numarul 19, Gala NOCASH din 30 septembrie a.c. va fi un eveniment hibrid, intr-o desfasurare si structura speciale impuse de noile conditii Covid-19.

Pentru ca am traversat o perioada in care a trebuit sa gasim rapid solutii, Gala propune o noua abordare: studiile de caz. Cu totii am intampinat probleme, dar am gasit si implementat solutiile pe care le-am considerat cele mai potrivite, iar acum vedem rezultatele.


Vor fi prezentate unele dintre cele mai de succes studii de caz, in ideea de a fi promovate ca un ghid de bune practici. Reprezentantii companiilor vor prezenta aceste studii de caz de la sediul Modex Labs – spatiul comunitatii blockchain din Bucuresti – iar audienta le va urmari online, cu posibilitatea de a adresa intrebari.

Detalii despre teme si speakeri aici

De asemenea, asa cum v-am obisnuit in fiecare an, comunitatea de experti NOCASH – ajunsa acum la peste 100 de specialisti – va juriza nominalizarile. In premiera, avem nominalizari atat pentru activitatea din 2019 cat si pentru cea din 2020. Pentru acest an am nominalizat cele mai bune masuri / reactii in industria serviciilor financiare si de plati, luate in conditiile starii de urgenta si, ulterior, alerta.

Detalii despre nominalizari gasiti aici.

Evenimentul este sustinut de catre DRUID si FINTECHOS, in calitate de parteneri de tehnologie, TBI Bank, TypingDNA, Finqware si Symphopay – ca parteneri business, Modex – partener logistic si iSense Solutions – partener de cercetare.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?