[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Locuitorii din Satu Mare isi pot plati amenda de parcare cu telefonul mobil

28 octombrie 2015

Compania Piconet anunta ca a lansat un nou ”ghiseu online” pentru plata amenzilor de parcare. Serviciul este disponibil, momentan, pentru utilizatorii Android din Satu Mare, care folosesc aplicatia SMS Parking Romania.

Soferii din Municipiul Satu Mare pot achita amenzile de parcare cu ajutorul aplicatiei pentru smarthponeSMS Parking Romania. Serviciul este disponibil din luna octombrie a.c., si a fost lansat in baza parteneriatului existent intre compania timisoreana PICONET si Consiliul Local Satu Mare Administratia Domeniului Public. Plata este securizata si poate fi realizata prin card bancar Visa sau MasterCard.
Serviciul a fost lansat in parteneriat cu Braintree a PayPal Company, astfel ca utilizatorii „evita situatiile neplacute legate de securitatea si confidentialitatea datelor”, potrivit Piconet.

„Tranzactia este foarte simplu de realizat. Utilizatorii completeaza datele formularului, achita prin intermediul cardului si primesc pe e-mail confirmarea, respectiv dovada platii. Facilitatea de plata a amenzii de parcare vine cu mai multe avantaje. Dincolo de modul rapid si eficient în care este realizata tranzactia, soferii se încadreaza mult mai usor în termenul de 48 ore în care contravaloarea amenzii este de 50%. Amenda de parcare poate fi achitata chiar si în weekend, din confortul casei sau a unei cafenele.”, se precizeaza in comunicatul de presa.

Acesta este al patrulea serviciu de plata cu telefonul mobil lansat de SMS Parking Romania anul acesta, dupa plata amenzii de circulatie, a rovinietei si a taxei de pod Fetesti-Cernavoda.

Piconet este liderul pietei de plata a parcarii prin SMS din Romania, cu aproape 5 milioane SMS-uri procesate în ultimii doi ani, avand in functiune sistemul TPark in 16 orase din tara. PICONET a dezvoltat si intretine sistemul TPark de plata a parcarii prin SMS oferit ca SoftwareAsAService (SaaS) administratorilor de parcari.

Sistemul disponibil la www.tpark.ro ofera o solutie la cheie pentru administrarea si controlul parcarilor, avand inclus un sistem complet de reporting pentru gestiunea amenzilor si un modul de control in teren. TPark® este marcă înregistrata a Piconet. Sistemul are la momentul actual aproximativ 450.000 de utilizatori.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?