Vlad Yatsenko, co-fondator si CTO Revolut: „vrem sa devenim propriul procesator de carduri”

16 mai 2019

Într-o scurtă vizită in Romania, Vlad Yatsenko (foto), co-fondator și CTO al aplicaţiei a prezentat pentru StartupCafe planurile companiei in viitorul apropiat.

Legat de acordarea de „overdraft” sau imprumuturi prin Revolut, inclusiv pe piata din Romania, Yatsenko a spus ca totul de depinde momentul în care va fi introdusa licenţa bancară.

„Vom începe să trecem utilizatorii pe această licenţă, apoi vom lansa şi aceste produse, dar nu vă pot da o dată exactă când vor fi lansate în România. Dar, în prezent, pregătim migrarea către licenţa bancară de la licenţa e-money pe care fincţionăm acum. Planul este să facem asta în acest an, dar nu se va întâmpla de pe o zi pe alta, va fi un întreg proces în spate. S-ar putea să se întâmple peste câteva luni, în prezent ne pregătim să testăm această trecere şi produsele respective pe câţiva utilizatori beta. Momentan, ne concetrăm pe lansarea Revolut în noi pieţe. Următoarele ţări în care vom introduce serviciul sunt: Australia, SUA, Singapore şi Japonia. Aceasta este prioritatea noastra, acum.”

Pe partea de tehnologie, Yatcenko a precizat ca urmeaza noi lansări de produse precum posibilitatea de a face tranzacţii pe burse, gratuit, dar si câteva schimbări pentru conturile de business.

Un alt proiect important, este „să devenim propriul procesator de carduri”.

„De asemenea, vom lansa posibilitatea de transfer prin Google Pay şi Apple Pay, în sfârşit!”

Urmează un important upgrade pentru aplicaţie, pentru că devine din ce în ce mai complexă, cu noi funcţionalităţi şi noi produse. Vor fi noi funcţionalităţi şi pe partea de Analytics şi Buget, care vor ajuta utilizatorii să îşi managerieze finanţele mai bine. De asemenea, utilizatorii Vaults îşi vor putea împărţi economiile cu prietenii, precum în situaţii în care vor să strângă bani împreună pentru un proiect anume sau o excursie.”

Interviul complet aici:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash