[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Visa Europe si-a desemnat castigatorii in Romania pentru activitatea din 2013

4 decembrie 2013

ING Bank Romania a fost desemnata “Visa Innovation Champion” pentru lansarea in premiera a serviciului de plati cu telefonul mobil, in cadrul Visa Forum. Pentru cele mai multe carduri Visa contactless emise in acest an, Intesa Sanpaolo Bank Romania a fost declarata “Visa payWave Champion”. Numarul raportat de banca, la data incheierii anului financiar 2013 (30.09.2013), a fost de 28.249 carduri Visa Inspire contactless.

Cu ocazia evenimentului organizat saptamana trecuta in Bucuresti, Raiffeisen Bank a primit distinctia de “Business Cards Champion”, pentru cele mai mari volume la comercianti generate de portofoliul de carduri business in vreme ce BRD a avut cele mai multe terminale activate, din cele existente la comercianti din categoria SMEuri, motiv pentru care a fost declarata campion pe categoria “SME Merchant Activation”.

Banca Transilvania a primit doua premii (foto) pentru activitatea de carduri: “POS Growth Champion” – pentru cea mai mare crestere de volume tranzactionate pe cardurile proprii la comercianti si SME Sales Champion – pentru cea mai buna performanta de vanzari de terminale POS la comercianti de tip IMM.

Bancpost a primit din partea Visa Europe, pentru al doilea an consecutiv, premiul “Credit Card Champion” recunoscand astfel faptul ca banca a inregistrat cea mai puternica crestere neta a portofoliului de carduri de credit Visa pe piata bancara din Romania in 2013.

“Reconfirmarea in acest an a pozitiei Bancpost de lider Visa in ceea ce priveste emiterea de carduri de credit se datoreaza in primul rand programelor de loialitate oferite prin cardurile noastre de credit. Pe cat de neobisnuit suna, platile in numerar sunt astazi mai scumpe decat cele facute cu cardul de credit si acest mesaj a fost comunicat intensiv de catre Bancpost in 2013, stimuland o schimbare in comportamentul clientului – astfel, clientii folosesc cardurile de credit din ce in ce mai mult, pentru cumparaturi zilnice” a declarat Anthony C. Hassiotis, Presedinte Executiv & CEO Bancpost si Country Manager.

Visa Forum este un organism consultativ constituit din bancile membre Visa Europe din Romania si care are ca obiectiv elaborarea si implementarea strategiilor de dezvoltare in tara a activitatii Visa Europe. Visa Forum Romania reuneste 27 banci si concentreaza peste 99% din operatiunile cu carduri emise sub sigla Visa in Romania.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?