Un nou bazar online in domeniul agricol a inregistrat venituri de 300.000 euro si a ajuns la 1000 de clienti dupa numai doua luni de activitate

20 iulie 2020

Mugurel Gabriel Ionel, care a făcut parte din echipa care a dus spre listare Norofert, companie românească din domeniul agriculturii, a intrat în antreprenoriat cu un nou proiect: agro-bazar.ro.

Lansata chiar în pandemie, platforma inregistreaza venituri de 300.000 de euro pentru doar câteva luni de funcţionare şi tinteste atingerea pragului de un milion de euro după doi ani de activitate, potrivit businessmagazin.ro.

„Obiectivul acestui proiect este unul singur: să devină centrul de referinţă pentru piaţa retail atunci când vine vorba de produse care ţin de agricultură, casă şi grădină, utilaje mici (motocoase, motopompe, drujbe etc.),” spune Mugurel.

Acesta mai precizeaza ca Agro-bazar, care a depăşit deja pragul de 1.000 de clienţi, în mai puţin de două luni de zile de activitate, „reprezintă doar începutul unei reconfigurări a pieţei şi a modului în care cunoaştem astăzi procesul de vânzare”.  

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?