[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Timisoara: vendomat de cafea cu plata prin … rezolvarea corecta a unui test de inteligenta

14 august 2017

Vox Technology Park, o clădire inovativă de birouri din centrul oraşului Timişoara, a lansat cel mai nou proiect care promovează inteligenţa: primeşti o cafea gratuită dacă rezolvi un IQ test. In 28 si 29 iulie, de zilele Timisoarei, compania a instalat un aparat de tip „vending machine” pentru cafea, in Piata Unirii – cea mai importanta piata a orasului, cu plata altfel. Concret, aparatul a fost astfel modificat incat sa permita plata cafelei in urma rezolvarii corecte a unui test de inteligenta.

Dintre cei 977 de oameni care au facut testul, 686 (70%) au primit cafele in schimbul inteligentei.


„Inteligenţa poate fi mai importantă decât banii. Am dorit să arătăm asta în noua campanie IQ Cafe, pentru clădirea de office Vox Technology Park, unde celebrăm inteligenţa din Timişoara. Am modificat un aparat de cafea astfel încât, în loc de bani foloseşti inteligenţă. Un mic IQ test şi cei care treceau prin piaţa Unirii primeau o cafea gratuită.” au declarat pentru ZF oficialii de la Vox Texhnology Park si Handsome Advertising, organizatorii campaniei.

Exemplu de test:

IQ Cafe test

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?