Start-up-ul local ZoidPay a strans pana acum aproape 1 mil. USD printr-un ICO, pentru realizarea unui ecosistem de plati cu criptomonede. Necesarul de finantare este de 18 ori mai mare.

30 septembrie 2019

Start-up-ul local ZoidPay, care a si lansat un card pentru criptomonede in incercarea de a dez­volta un sistem de plăţi pe tehnologia blockchain, vrea să obţină fonduri totale de 17.850.000 de dolari pentru finanţarea eco­sistemului său bazat pe criptomonede, din care până acum a reuşit să strângă aproape un milion de dolari, scrie ZF.

„În ritmul în care au scalat cei de la Revolut şi cei de la N26, cred că în 3-5 ani vom ajunge la evaluarea de un miliard de dolari”, a declarat Eduard Oneci, cofon­da­torul ZoidPay, în cadrul emisiunii ZF Live. El a fondat start-up-ul anul trecut, împreună cu Vasile Burcin şi Loucas Markides.

ZoidPay a început să strângă fonduri din decembrie anul trecut prin intermediul ICO (Initial Coin Offering) – metoda folosită pe piaţa de criptomonede, similară celei a unei listări la bursă (IPO – Initial Public Offering) în cazul companiilor tradiţionale. Start-up-ul a creat propria criptomonedă, numită ZPay, care în prezent valorează şase cenţi, pentru că a fost listată momentan pe un exchange.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
46 votes · 46 answers
Voteaza
NoCash