[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Solutia BNPL se extinde in randul comerciantilor online locali si prin intermediul polonezilor de la PayPo

12 octombrie 2022

Compania poloneză PayPo, care oferă o soluţie de plată alternativă de tipul Buy Now Pay Later (BNPL – cumperi acum, plăteşti mai târziu) pentru retailerii online, a anunţat integrarea soluţiei sale pentru cel de-al doilea retailer online din grupul CCC care operează în România – epantofi.ro.

Magazinul online specializat în comercializarea de încălţăminte, numit eobuwie.pl în Polonia, face parte din grupul CCC, de care aparţine şi Modivo – retailer online de îmbrăcăminte. Modivo se numără de altfel printre primii retaileri online ce activează şi pe piaţa din România care a integrat soluţia PayPo.

”Buy Now Pay Later este o soluție de plată care generează un interes în creștere rapidă în domeniul finanțelor personale și al cheltuielilor consumatorilor. Acest sistem de plată cu amânare le conferă clienților magazinelor online mai mult control și flexibilitate în utilizarea banilor personali, într-un mod responsabil. Suntem încântați anunțăm integrarea cu Epantofi.ro, sectorul de footwear fiind unul dintre marii câștigători ai acestei perioade.” – a declarat Raul Duma, General Manager PayPo Romania.

Pe 20 octombrie 2022, PayPo organizează conferința E-innovation – Alternative Development Methods in E-commerce în București. În cadrul evenimentului participanții vor afla detalii despre serviciul Buy Now Pay Later dar și despre metodele de tip alternativa de fidelizare a clienților și de creștere a vânzărilor în e-commerce.

___________

Fondată în 2016 de către Radoslaw Nawrocki (Founder & CEO PayPo), compania PayPo este leader de piață în Polonia, deținând o cotă de piață de peste 80%. Modalitatea de plata PayPo este deja folosită de peste 25000 de magazine online, cu peste 800000 de conturi active de clienți.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?