Shopping bancar online cu autoturisme electrice de Bank Friday la BT. In leasing, cu dobanda zero.

29 octombrie 2019

Banca Transilvania a stabilit data campaniei de shopping bancar online BANK Friday pentru acest an, 15 noiembrie.

„Noutatea cu care BT vine în acest an de BANK Friday este oferta de leasing cu dobândă 0%, comision lunar de gestiune zero pentru 50 de autoturisme full electrice noi şi asigurare la cota preferențială de 2,5%.”, potrivit comunicatului

Finanțarea se derulează prin BT Leasing, cu avans de 20%-50% pentru autovehicule full electrice noi de la dealer autorizat şi o perioadă de finanțare de până la 3 ani. Oferta este atât pentru companii, cât şi persoanele fizice.

BANK Friday 2019 va aduce şi alte reduceri atât la credite, cât şi la produse BT.

Prima campanie BANK Friday a fost anunțată de BT în 2014, cand a fost lansat in premiera si conceptul de shopping bancar online pe piața bancară,

Campania BANK Friday este pregătită şi gestionată in-house, de echipa Marketing şi Comunicare a băncii.

 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash