Shopping bancar online cu autoturisme electrice de Bank Friday la BT. In leasing, cu dobanda zero.

29 octombrie 2019

Banca Transilvania a stabilit data campaniei de shopping bancar online BANK Friday pentru acest an, 15 noiembrie.

„Noutatea cu care BT vine în acest an de BANK Friday este oferta de leasing cu dobândă 0%, comision lunar de gestiune zero pentru 50 de autoturisme full electrice noi şi asigurare la cota preferențială de 2,5%.”, potrivit comunicatului

Finanțarea se derulează prin BT Leasing, cu avans de 20%-50% pentru autovehicule full electrice noi de la dealer autorizat şi o perioadă de finanțare de până la 3 ani. Oferta este atât pentru companii, cât şi persoanele fizice.

BANK Friday 2019 va aduce şi alte reduceri atât la credite, cât şi la produse BT.

Prima campanie BANK Friday a fost anunțată de BT în 2014, cand a fost lansat in premiera si conceptul de shopping bancar online pe piața bancară,

Campania BANK Friday este pregătită şi gestionată in-house, de echipa Marketing şi Comunicare a băncii.

 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash