Serviciul de transfer de bani prin Western Union nu va mai fi disponibil prin BRD, din 19 august

19 iunie 2019

Site-ul BRD, in pagina de prezentare a serviciilor de transfer de bani prin Western Union, anunta ca din 19 august clientii nu vor mai putea folosi acest serviciu in agentiile BRD.

„Începând cu data de 19 august 2019 serviciul de transfer de bani Western Union® nu mai este disponibil în agențiile BRD. Pentru a continua să primiți bani prin Western Union® puteți solicita expeditorului să vă trimită bani direct în contul bancar de la orice agenție Western Union® care oferă acest serviciu în Romania și/sau străinătate. Va trebui doar să vă asigurați că expeditorul cunoaște contul dumneavoastră bancar.”

Adauga comentariu

Noutăți
Nocash
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?