Serviciul de transfer de bani prin Western Union nu va mai fi disponibil prin BRD, din 19 august

19 iunie 2019

Site-ul BRD, in pagina de prezentare a serviciilor de transfer de bani prin Western Union, anunta ca din 19 august clientii nu vor mai putea folosi acest serviciu in agentiile BRD.

„Începând cu data de 19 august 2019 serviciul de transfer de bani Western Union® nu mai este disponibil în agențiile BRD. Pentru a continua să primiți bani prin Western Union® puteți solicita expeditorului să vă trimită bani direct în contul bancar de la orice agenție Western Union® care oferă acest serviciu în Romania și/sau străinătate. Va trebui doar să vă asigurați că expeditorul cunoaște contul dumneavoastră bancar.”

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?