SelfPay incheie un nou acord cu un operator telecom pentru plata facturilor la terminalele de tip self-service

9 iulie 2019

SelfPay, liderul local al pieței de Stații de Plată de tip self-service, anunță semnarea unui nou parteneriat cu încă un operator telecom național care oferă servicii integrate de televiziune, telefonie și internet: AKTA, brandul sub care operează Digital Cable Systems și AKTA Telecom. 

Ca urmare a acestui acord de parteneriat, clienții AKTA au posibilitatea să-și plătească facturile, fără comision, la peste 4.200 de Stații de Plată SelfPay din întreaga țară. Clienții AKTA pot afla în timp real valoarea facturilor restante, datorită integrării în timp real a celor două sisteme.


Pe lângă clasica scanare a codului de bare de pe factură, clienții AKTA se pot identifica și prin introducerea manuală a codului de client în interfața Stației de Plată SelfPay.

Clienții AKTA pot plăti cu numerar, bon de rest sau prin intermediul aplicației mobile SelfPay la oricare dintre cele peste 4.200 de Stații de Plată SelfPay, dar și cu cardul sau prin Apple Pay la Stațiile de Plată SelfPay dotate cu POS. 

În prezent, clienții celor mai reprezentative companii din industria telecom își pot plăti facturile prin rețeaua de Stații de Plată SelfPay. 

Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail, în universități, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

Prin aplicația mobilă SelfPay, compania oferă utilizatorilor numeroase avantaje, precum păstrarea istoricului plăților efectuate și a chitanțelor aferente în format digital, acumularea și posibilitatea de utilizare a restului rezultat în urma efectuării de plăți la Stațiile de Plată, localizarea celor mai apropiate Stații de Plată SelfPay..

AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems S.A. și AKTA Telecom S.A., companii care furnizează servicii Quad Play (televiziune prin cablu, internet,  telefonie fixă și mobila) clienților rezidențiali și de business. Companiile operează în peste 3000 de localități din 35 de județe.

Clienții AKTA își pot plăti în rețeaua SelfPay peste 120 de servicii din sectoare tot mai diverse, de la utilități, telecomunicatii, la bilete de acces la evenimente, bilete de călătorie, rovinietă, și divertisment.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?