Rezultate finale Black Friday la PayU Romania: 539.000 tranzactii (+95%) in valoare de 349 mil. lei (+78%)

16 noiembrie 2020

Black Friday 2020 a fost unul al recordurilor si pentru PayU Romania. Numarul tranzactiilor aproape s-a dublat, minutul de aur se apropie de pragul de 5.000 de tranzactii, iar aproape jumatate din totalul tranzactiilor a fost realizata cu un singur clic, cu 117% mai mult decat in anul precedent.

Toate aceste evolutii spectaculoase ne confirma faptul ca din ce in ce mai multi oameni au incredere in plata online si o vad ca fiind confortabila, sigura si rapida,” a declarat Elena Gheorghe, country manager PayU Romania.


Black Friday 2020 la PayU Romania – Rezultate la 14.30

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?