[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Revolut lanseaza Junior si pentru conturile Standard din Romania. Compania pregateste facilitatea de plata cu mobilul si pentru copii.

21 iulie 2020

Noua aplicație pentru gestionarea banilor Revolut Junior, adresată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani, este acum disponibilă și pentru conturile Standard, dupa ce initial a fost lansata doar pentru clientii Premium si Metal.

Conturile copiilor sunt gestionate de către un părinte sau tutore legal, care detine un cont Revolut, direct din propria aplicație Revolut.


Numărul de conturi Revolut Junior care pot fi create pornește de la 1 pentru utilizatorii Standard, 2 pentru Premium și ajunge la 5 pentru utilizatorii Metal.

Costul cardului este același ca al cardurilor Standard, 26.99 RON, iar limita lunară de alimentare a contului pentru copii este de 160 RON. Pentru utilizatorii Premium și Metal cardurile Junior sunt gratuite, iar limita anuală de alimentare este de 16000 RON. În plus, clienții Premium și Metal au acces la dou noi funcționalități: Sarcini și Alocație Săptămânală.

Prin intermediul Sarcini, copiii au posibilitatea de a câștiga venituri suplimentare prin îndeplinirea unor atribuții și obiective definite de părinte / tutore legal. Astfel, aceștia învață să facă legătura dintre muncă și câștiguri și sunt recompensați pentru eforturile făcute.

Folosind funcționalitatea de alocație săptămânală, părinții pot alimenta conturile Revolut Junior cu o sumă fixă în fiecare săptămână, ajuntându-și astfel copii să își planifice mai bine cheltuielile datorită accesului la un venit periodic și predictibil.

Părinții pot gestiona alocațiile copiilor, precum și fondurile proprii, folosind contul lor Revolut existent. Astfel, ei au la dispoziție o soluție integrată de gestiune financiară pentru întreaga familie. Aceasta include posibilitatea de a transfera bani direct și instantaneu către contul copilului și a accesa soldul și tranzacțiile acestora în orice moment.

În plus, părinții pot primi notificări prin care să fie anunțați de modul în care copilul lor cheltuie bani. Produsul include setări de siguranță care le permit părinților să controleze funcționalitățile cardului și tranzacțiile precum plățile online.

Revolut va adăuga noi funcționalități pentru conturile Premium și Metal, printre care se numără:

  1. Posibilitatea gestionării contului Junior de ambii părinți
  2. Adăugarea pușculiței digitale Vaults conturilor Junior, ajutând astfel copiii să economisească pentru obiectivele lor
  3. Posibilitatea de a efectua plăți cu telefonul mobil

Alte funcționalități care urmează să fie implementate pe viitor sunt:: Rewards, rapoarte de cheltuieli, limite de cheltuire și noțiuni de educație financiară care îi vor ajuta pe copii să dezvolte abilități financiare. Fiecare funcționalitate este creată în așa fel încât să implice atât părinții, cât și copiii, facilitând astfel dialogul constant în familie.

Vrem să îi ajutăm pe copii să dezvolte abilități financiare, așa că suntem mândri să adăugăm noi funcționalități produsului și să îl facem accesibil pentru toți utilizatorii noștri din România. Conversațiile despre bani încep de obicei acasă și considerăm că aceste abilități sunt obținute pas cu pas, prin experiență și cu ajutorul părinților și al tutorilor. Sperăm că noua funcționalitate “Sarcini” să ajute într-un mod pozitiv în procesul de dezvoltare a abilităților financiare, atât pentru părinți, cât și pentru copii.

Am observat că multe magazine și restaurante au trecut la plăți fără numerar pe durata pandemiei. Acest lucru limitează accesul copiilor care obișnuiau să primească bani de buzunar în numerar. Avem încrederea că Revolut Junior va rezolva această problemă și va permite copiilor să-și folosească banii de buzunar într-un mod mai sigur, prin efectuarea de plăți contactless.”, a declarat Aurelien Guichard, Product Owner pentru Revolut Junior.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?