[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

PrioriPay lanseaza serviciul de acceptare la plata a cardurilor – tinta este atragerea a 10% din magazinele online in urmatorii 2 ani

1 septembrie 2014

PrioriPay, brand detinut de catre Capital Financial Services SA, primul emitent de moneda electronica din Romania, este cel mai nou jucator pe piata serviciilor de acceptare online la plata a cardurilor. Compania aplica un comision ce porneste de la 1,9% din suma tranzactionata. Pe langa acest comision, mult diminuat fata de alte companii procesatoare a tranzactiilor de plati online cu cardul, clientii PrioriPay beneficiaza si de asistenta tehnica completa, taxe de instalare si administrare 0 pe toata perioada contractului, iar comisionul perceput pentru acceptare nu este purtator de TVA.

Potrivit reprezentantilor PrioriPay, un al mare avantaj al celor care opteaza pentru PrioriPay il reprezinta accesul implicit la platforma de moneda electronica eWallet integrata, prin care pot vizualiza stadiul fiecarei operatiuni sau pot efectua transferuri instantanee de fonduri catre alti utilizatori PrioriPay la costul de 0,50 Euro/tranzactie, indiferent de suma.

Unul dintre obiectivele PrioriPay este stimularea comportamentului de plata cu cardul pe website-urile comerciantilor. In acest sens, Directorul General al Capital Financial Services SA, domnul Ion Matei declara: “Ne-am propus sa oferim acces la servicii financiare avantajoase unui numar cat mai mare de comercianti si suntem convinsi ca prin serviciul nostru vom accelera pasii facuti in dezvoltarea culturii financiare din mediul on-line. Obiectivul nostru in urmatorii doi ani este ca peste 10% dintre comerciantii ce detin website-uri sa foloseasca serviciile PrioriPay.”

„PrioriPay este o platforma digitala inovativa si accesibila pe care clientii, persoane fizice sau juridice, o pot utiliza pentru plati, incasari si transferuri online rapid si in siguranta. Prin PrioriPay se plateste simplu, utilizand doar adresa de e-mail, fara a dezvalui beneficiarului detaliile contului sau cardului bancar, cu ajutorul unui PC, laptop, tableta sau smartphone.”, dupa cum se arata pe site-ul institutiei.

PrioriPay reprezinta marca inregistrata a Capital Financial Services S.A., prima institutie emitenta de moneda electronica autorizata de Banca Nationala a Romaniei (BNR) inca din 25.04.2013.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?