Primii 6 experti internationali confirmati la Banking 4.0, din tot atatea tari

2 septembrie 2019

Cu aproape trei luni inainte de startul conferintei international fintech – Banking 4.0, NOCASH prezinta lista primilor experti din strainatate care au confirmat participarea la eveniment, pana in acest moment.

In selectia speakerilor, organizatorii au urmarit acoperirea tuturor domeniilor de interes atunci cand este analizata tema open banking-ului: de la autoritati de reglementare si asociatii care reprezinta segmente ale industriei de servicii financiare, banci, fintech-uri, companii de IT, giganti TechFin si pana la firme de consultanta.

Primii speakers confirmati se prezinta dupa cum urmeaza:

. Arturo Gonzales – chairman of the European Third Party Providers Asociation, co-chairs the ERPB’ SEPA API Access Sheme Working Group (Spania)

. Alexandru Badulescu – General Manager Middle East, Africa and South Asia – Western Union (Emiratele Arabe Unite)

. Dorel Blitz – VP Strategy & Business Development – Personetics (Israel)

. Zoltan Szalai – Digital Banking Solutions Manager in CEE – Thales (Ungaria)

. Anders Olofsson – Head of Payments and Open Banking – Finastra (Suedia)

. Piercarlo Gera – Managing Director, Financial Services, customer insight & growth – Accenture (Italia)

Conferinta internationala fintech – Banking 4.0 analizeaza tehnologiile emergente care vor schimba industria serviciilor financiare in anii urmatori: blockchain, inteligenta artificiala, machine learning, biometrie, plati instant, cloud computing, etc.

La prima editie de anul trecut, evenimentul a avut o audienta de 200 de specialisti, din 9 tari. Pentru editia din acest an organizatorii au anuntat ca vor dubla aceste rezultate, interesul de participare fiind foarte mare.

Sunt deja negociate 9 parteneriate comerciale, FintechOS fiind partenerul principal al evenimentului.

Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile, in 25 si 26 noiembrie, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, in doua sali distincte. Astfel, in sala Le Diplomate va avea loc sesiunea de prezentari „keynote speakers” si panelurile pe teme de specialitate in vreme ce in sala Regina Maria se va desfasura hackaton-ul pe open banking si o expozitie de tehnologie, in cadrul careia se pot discuta la stand despre ofertele de produse si servicii ale companiilor expozante.

Doar pana pe 15 septembrie inclusiv, mai pot fi achizitionate bilete cu reducere de 35%. Asigura-te ca vei fi in sala si rezerva-ti locul aici!

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash