[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Primaria Sf-Gheorghe incaseaza pe Internet taxele si impozitele locale

10 februarie 2010
4 februarie 2010

OTP Bank România, oferă, începând cu data de 11 ianuarie 2010, o nouă facilitate plata online a taxelor si impozitelor, prin intermediul serviciului OTPdirekt. Pentru început, serviciul este disponibil doar clienţilor persoane fizice şi juridice din Sfântu Gheorghe.
Clienţii din Sfântu Gheorghe, care aleg să efectueze plăţile prin OTPdirekt, beneficiază de o reducere de pana la 50% fata de comisoanele percepute la ghiseul bancar pentru platile in lei si valuta. Reducerile la plata taxelor si impozitelor este de 7% în februarie si de 5% în martie.

„Platformele de Internet Banking câştigă tot mai mult teren şi devin din ce în ce mai populare. Am decis să îmbunătăţim oferta noastră şi la nivel local, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a economisi timp preţios.”, a declarat Gabriel Cretu, director canale de distributie si managementul sucursalelor, OTP Bank Romania.

Tot ce trebuie să facă clienţii OTP Bank din Sfântu Gheorghe care doresc să beneficieze de opţiunea OTPdirekt pentru plata taxelor, este să depună o cerere la Biroul de Taxe şi impozite din cadrul primăriei, pentru a solicita dreptul la sistemul de plăţi online. Cu datele de identificare primite, aceştia se pot loga în sistemul primăriei, la adresa www.sfantugheorgheinfo.ro, secţiunea „Taxe locale”, unde vor bifa impozitele pe care doresc să le plătească. Ulterior, toate impozitele selectate le vor apărea în OTPdirekt ca fiind plăţi iniţiate, aceştia trebuind doar să le confirme.

Sursa: OTP Bank

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?