Premiera in asigurari: romanii isi pot recupera integral banii pe biletele online la spectacolele la care nu mai pot ajunge

31 ianuarie 2019

Asigurarea se calculează ca procent din coșul de cumpărături,
respectiv 4,5% din prețul biletelor și este disponibilă la toate achizițiile de pe site-ul partener, cu plata online sau ramburs la curier.

Eurolife ERB Asigurări, în parteneriat cu platforma www.bilete.ro, lansează En Garde: prima poliță din România dedicată protecției celor care achiziționează bilete online la spectacole, respectiv evenimente culturale și sportive. Aceasta poate fi achiziționată în paralel cu procesul de achiziție al biletelor, direct de pe site-ul www.bilete.ro.

De altfel, platforma bilete.ro face urmatoarele precizari: „Asigurarea de bilet En Garde este valabilă doar la achiziția biletelor evenimentelor eligibile de pe bilete.ro. Poate fi activată odată cu finalizarea procesului de cumpărare online, prin bifarea căsuței care corespunde acestui serviciu. În momentul în care plata biletului și a asigurării a fost efectuată, vei primi un e-mail care conține datele necesare și confirmarea faptului că biletul tău a fost asigurat. Da, dacă iei mai multe bilete pentru grupul de prieteni, există și posibilitatea de a asigura biletele în grup.”

Principalul beneficiu pe care asigurarea En Garde îl aduce clientului constă în recuperarea integrală a sumei aferentă biletelor cumpărate, în cazul în care o situație neprevăzută îl împiedică pe acesta să ia parte la spectacol.

Eurolife ERB Asigurări România și bilete.ro estimează că aproximativ 45% din totalul achizițiilor cu plata online și ramburs vor avea inclusă și asigurarea En Garde.

Produsul de asigurare En Garde acoperă riscuri multiple care pot împiedica posesorul biletului să ajungă la spectacol, printre care: diferite cazuri medicale (boli / accidente care implică spitalizare, recomandare de repaus la domiciliu, efectuarea de investigații sau tratamente în data și la ora spectacolului); situații familiale (nașterea unui copil sau nepot, deces); cauze materiale (incendii, inundații), alte incidente (furtul biletului, grevă transport în comun, defecțiuni vehicul în drum
spre spectacol, anulare / întârziere zbor).

Eurolife ERB Asigurări România este o companie cu o experiență de peste 11 ani pe piața locală. În prezent, aproximativ 120.000 de clienți dețin polițe de asigurare emise de Eurolife ERB Asigurări România.

După o activitate de 13 ani pe piața de profil din România, Bilete.ro rămâne lider cu peste 20.000 de evenimente vândute și/sau asistate logistic. Compania a înregistrat constant creșteri anuale între 20 și 30%. Spre deosebire de anii precedenți însă, 2018 a fost marcat de un salt important față de 2017, Bilete.ro depășind 1 milion de bilete tranzacționate pentru nu mai puțin de 3.000 de evenimente prezente la vânzare cu bilete în sistem.
Bilete.ro are în prezent una dintre cele mai mari rețele naționale de vânzare a biletelor, cu 1.700 de puncte fizice,
rețea pe care în 2019 o va dubla.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?