Portarea salariului este posibila si la Unicredit odata cu lansarea facilitatii „Adauga bani”

10 iunie 2021

Cu noua functionalitate “Adauga Bani” din aplicatia Mobile Banking, clientii isi pot transfera sume in contul lor de la UniCredit din conturi deschise la alte banci.

Functionalitatea „Adauga bani” permite transferarea sumelor din conturile deschise la alte banci, utilizand un card de debit sau de credit emis de acestea, in contul deshis in Lei la UniCredit Bank.


Cu doar un singur buton realizezi transferuri rapide in contul tau curent de la UniCredit Bank fara sa mai fie nevoie sa intri in contul deschis la alta banca si sa initiezi  un ordin de plata, sa astepti procesarea acestuia si primirea banilor,” spune Unicredit.

Daca te-ai gandit sa-ti cumperi o locuinta si angajatorul tau nu iti vireaza salariul intr-un cont UniCredit Bank, porteaza-ti tu salariul cu doar un singur buton si ai facut primul pas pentru o reducere de dobanda la creditele noastre pentru achizitia de locuinte,” mai precizeaza banca.

Noua functionalitate „Adauga bani” este disponibila: in zilele lucratoare in intervalul 07.00-22.00 si la orice ora in zilele de sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale;

Clientii pot transfera sume doar in contul curent activ deschis in Lei la UniCredit Bank. „Transferurile se fac rapid si securizat prin intermediul Mobile Banking, fara ca noi sa iti luam vreun comision, utilizand un card de debit/credit valabil, inrolat 3D-secure si emis sub sigla Visa sau Mastercard de la o alta banca sau institutie financiara,” explica banca.

Acest tip de transfer nu se poate efectua in conturi curente Junior sau utilizand carduri de credit emise de UniCredit Bank si UniCredit Consumer Financing.

Clientii pot opta pentru plati unice sau recurente, pe care le pot activa si dezactiva oricand, direct in aplicatie.

Limite privind tipul de operatiune si numarul de tranzactii

Limitele functionalitatii „Adauga bani” privind tipul de operatiune si numărul de tranzactii posibile pentru un anumit interval de timp sunt urmatoarele: suma minima pentru un transfer este de 50 Lei, iar suma maxima 12.000 Lei. De asemenea, clientul poate efectua maxim 5 transferuri pe luna in suma totala de 30.000 Lei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Catalin Cretu – general manager Visa pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta

„Suntem in top 3 european pentru adoptia platilor digitale in transportul public, dupa Marea Britanie si Polonia, si in top 10 mondial in penetrarea tehnologiei contactless in general.”

Afla aici rezultatele romanilor in adoptia platilor electronice.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?