[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Plati istant: Smart Fintech anunta ca platile instant cu Smart Pay din CEC mobile banking „vor fi disponibile in curand”. Deocamdata este posibil doar din Internet Banking.

17 mai 2024

Acum plățile cu SmartPay din CEC Bank realizate prin Internet Banking sunt și instant, anunta Ana-Maria Georgescu, Executive Partner IT Smart Systems si Co-Fondator la Smart Fintech.

Astfel, „orice plată inițiată cu SmartPay din CEC Bank va fi decontată în maxim 10 secunde de la autorizarea ei de către utilizator și va ajunge în conturilor beneficiare din oricare dintre cele 12 bănci care oferă serviciul Plăți Instant al Transfond, dar și Revolut.


Iar în curând, vor fi disponibile și plățile cu SmartPay din CEC Mobile Banking.” – a mai precizat reprezentantul Smart Fintech.

Descopera in videoclipul de mai jos cum functioneaza plata cont-la-cont cu Smart Pay (fara card bancar), „cea mai sigură metodă de plată electronică de pe piață”, potrivit companiei.

________________

Smart Fintech este un start-up din România creat ca laborator de inovare în 2019, menit să ofere soluții inovatoare de open banking. Compania este pionier în Open Banking-ul din România, odata cu autorizarea primita din partea Băncii Naționale a României „suntem primii care oferă avantajele acestui nou concept, din aprilie 2021”.

Smart Fintech un start-up auto-susținut, cofondat de Mihaela Georgescu, Ana Maria Georgescu, Alexandru Cociu și Andrei Dumitru. Ambiția lor este să creeze în România servicii cu valoare adăugată bazate pe directiva PSD2 și să contribuie la dezvoltarea pieței românești, astfel încât nu numai TPP-urile din UE sau fintech-urile în parteneriat cu băncile să fie principalii actori.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?