Platforma de ecommerce ContentSpeed a depasit pragul de 1 mil. dolari cifra de afaceri in 2019 si tinteste o crestere cu 50% in acest an

20 ianuarie 2020

Compania ContentSpeed, specializată în furnizarea de soluţii software pentru industria de comerţ electronic, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1 mil. dolari, plus 34% comparativ cu 2018, potrivit ZF.

„Acesta este rezultatul numărului tot mai mare de companii care înţeleg nevoia acestui canal de vânzare. De asemenea, compania a standardizat produsele pe care le vinde, oferind soluţii specifice pentru jucători din diverse nişe, cum ar fi distribuţie, domeniul farmaceutic ş.a. Este o consecinţă a faptului că sectorul B2B a luat amploare”, a explicat Doina Vîlceanu, director dezvoltare business în cadrul ContentSpeed.

Pentru acest an, compania ţinteşte o creştere a afacerilor de circa 45-50% faţă de 2019, urmând să ajungă astfel la circa 1,5 mil. dolari.

ContentSpeed este prima agentie de e-commerce din Romania care ofera solutii dedicate magazinelor online pentru crearea, optimizarea si promovarea B2C si B2B pe Internet.

In cei 16 ani de existenta, compania a construit si lansat peste 700 de magazine online atat pentru start-up-uri cat si pentru branduri deja consacrate.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash