Platforma de ecommerce ContentSpeed a depasit pragul de 1 mil. dolari cifra de afaceri in 2019 si tinteste o crestere cu 50% in acest an

20 ianuarie 2020

Compania ContentSpeed, specializată în furnizarea de soluţii software pentru industria de comerţ electronic, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1 mil. dolari, plus 34% comparativ cu 2018, potrivit ZF.

„Acesta este rezultatul numărului tot mai mare de companii care înţeleg nevoia acestui canal de vânzare. De asemenea, compania a standardizat produsele pe care le vinde, oferind soluţii specifice pentru jucători din diverse nişe, cum ar fi distribuţie, domeniul farmaceutic ş.a. Este o consecinţă a faptului că sectorul B2B a luat amploare”, a explicat Doina Vîlceanu, director dezvoltare business în cadrul ContentSpeed.

Pentru acest an, compania ţinteşte o creştere a afacerilor de circa 45-50% faţă de 2019, urmând să ajungă astfel la circa 1,5 mil. dolari.

ContentSpeed este prima agentie de e-commerce din Romania care ofera solutii dedicate magazinelor online pentru crearea, optimizarea si promovarea B2C si B2B pe Internet.

In cei 16 ani de existenta, compania a construit si lansat peste 700 de magazine online atat pentru start-up-uri cat si pentru branduri deja consacrate.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?