Plata parcarii prin sms a ajuns si in Slanic Moldova – sistemul TPark este implementat in 27 de orase

30 martie 2017

Sistemul de plata a parcarii prin sms al celor de la Piconet a ajuns la cea de-a 27 implementare in orasele din tara, ultimul intrat pe lista fiind Slanic Moldova.

„Începând din luna martie 2017, Primăria orașului Slănic Moldova a decis să implementeze sistemul TPARK®. Astfel, șoferii vor beneficia de cel mai modern și comod sistem de plată a parcării cu telefonul mobil.”, potrivit unui comunicat de presa.

Pentru a plati parcarea, soferul/utilizatorul trimite un SMS la numărul scurt 7420 în care menționeaza codul aferent duratei de parcare și numărul de înmatriculare al mașinii.
275 NRMAȘINĂ (ex: 275 BC00ABC) pentru 1 ORĂ de parcare – cost 0.65€ + TVA
276 NRMAȘINĂ (ex: 276 BC00ABC) pentru 24 ORE de parcare – cost 2.00€ + TVA

După expedierea SMS-ului acesta va primi un mesaj care confirmă că plata parcării a fost înregistrată.

Ex: Ați parcat BC00ABC pt. 60 min Slănic Moldova. Plata expiră la 21/03/2017 15:14. Cost 0.65EUR+TVA/SMS

Compania precizeaza ca lipsa SMS-ului de răspuns indică faptul că plata parcării nu a fost înregistrată. De asemenea, două sau mai multe SMS-uri consecutive cu același cod însumează timpul de parcare.

În plus, utilizatorii au la dispoziție aplicația mobilă TPARK, pentru Android, iOS și Windows Phone, prin intermediul căreia “puteți opera plata parcării prin SMS, fără a mai memora numerele scurte sau codurile aferente duratelor de parcare, în 26 orașe din România”, potrivit companiei.

Orarul parcărilor publice cu plată din orașul Slănic Moldova, aprobat de Consiliul Local, este de luni până vineri în intervalul 08:00-18:00, iar sâmbătă și duminică în intervalul 8:00-14:00. În afara programului amintit, parcarea este gratuită.

Sistemul TPARK® de plată a parcării cu telefonul mobil este disponibil pentru utilizatorii rețelelor de telefonie DIGI, Orange, Telekom și Vodafone. SMS-ul este taxat suplimentar în rețeaua Orange cu 0,05€+TVA.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash