[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Piata cardurilor in 2010

8 ianuarie 2010

8 ianuarie 2010

Cifrele raportate de hypermarket-uri arată o reducere a vânzărilor în 2009 iar în contextul creşterii în continuare  şomajului, această reducere a consumului este aşteptată şi în prima jumătate a acestui an. O bună parte din aceste vânzări se realizează pe carduri. Cum se vor replia emitenţii astfel încât volumul tranzacţionat pe card să se reducă cât mai puţin? O discuţie cu dl Cătălin Creţu, director general pentru România al Visa Europe.

Detalii:

http://www.rfi.ro/economie_mediu/invest_terapia/Piata-cardurilor-in-2010.html

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?