PayPal extinde solutia Instant Transfer in mai multe tari din Europa, inclusiv in Romania, in urmatoarele luni

24 octombrie 2019

PayPal, cel mai folosit sistem de plată și transfer online la momentul actual, alături de Mastercard, companie de tehnologie în industria globală de plăți, anunță un parteneriat prin care vor extinde soluția Instant Transfer pentru deținătorii de carduri Mastercard în Singapore și mai multe țări europene, în urma succesului obținut pe piața din Statele Unite.

Mastercard Send™ este un serviciu care folosește infrastructura Mastercard și facilitează disponibilitatea în timp real și securizată a fondurilor. Prin Mastercard Send™, atât consumatorii, cât și companiile își pot transfera fondurile deținute în PayPal către orice card Mastercard eligibil, în câteva secunde. Începând cu anul 2017, serviciul a oferit posibilitatea de a face transferuri din contul PayPal ușor și sigur pentru milioane de posesori de card Mastercard, în orice moment necesar și la orice oră.


Serviciul Mastercard Send™ permite PayPal să ofere o experiență fără probleme pentru utilizatori din piețe diferite, oferind astfel o libertate mai mare de a alege, dar și acces facil și rapid la fondurile disponibile, fie că folosesc cardul personal, fie pe cel de afaceri.

Întrucât veniturile din vânzări sunt disponibile imediat, Instant Transfer va reprezenta un avantaj pentru utilizatorii business, optimizând astfel cash flow-ul și îmbunătățind gradul de lichiditate. Mai mult decât atât, emitenții de carduri Mastercard vor vedea o creștere a ratei de engagement a consumatorilor, ca urmare a funcției Instant Transfer în cadrul portofelului digital PayPal.

PayPal va lansa serviciul Instant Transfer în Singapore, urmând ca proiectul să fie dezvoltat în Serbia, Italia, Marea Britanie, România, Slovenia, Bulgaria, Germania, Spania și serviciul Standard Transfer în Bosnia, în următoarele luni. #

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash