[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Patria Bank lansează un program de educație dedicat antreprenorilor

25 octombrie 2022

Inițiativa a debutat cu clienții băncii din domeniile Agro și Microîntreprinderi, iar Patria Bank își propune să extindă programul Academia Patria pentru un segment cât mai mare de clienți, care să beneficieze de soluții și idei pentru planurile și proiectele lor.

Patria Bank anunță lansarea Academiei Patria, un program de educație financiară dedicat antreprenorilor. „Proiectul educațional își propune să sprijine mediul de afaceri din România, în contextul economic dificil din prezent. În cadrul Academiei Patria, antreprenorii se pot înscrie gratuit la un program format din mai multe workshop-uri, derulate exclusiv online, care abordează o serie de teme de interes.” – potrivit comunicatului.

„În cele patru săptămâni de workshop-uri, antreprenorii își vor îmbunătăți alături de specialiștii din Academia Patria cunoștințele de business, pentru a putea să facă față mai bine provocărilor și să ia cele mai bune decizii pentru afacerile lor.” – explica banca.

Temele de actualitate, dezbătute în cadrul programului de educație financiară, sunt următoarele:

. Contextul Economic – provocări și oportunități;

. Importanța comunicării în marketing;

. Ce aduce inflația din 2022 și care este situația financiară în timpul crizei; Cum să luăm decizii cu banii noștri;

. Finanțarea afacerii – Fonduri UE, Factoring, EaSi, servicii și produse bancare.

Lansarea programului Academia Patria este o altă dovadă a angajamentului nostru de a sprijini antreprenorii din România, aceasta fiind una dintre prioritățile organizației noastre. Accesul la programul nostru de instruire este gratuit, iar specialiști renumiți își vor împărtăși cunoștințele timp de câteva săptămâni, pentru a crește know-how-ul antreprenorilor în economie, finanțe, marketing, produse bancare, fonduri europene și ESG. Antreprenoriatul este motorul dezvoltării economice și, în aceste vremuri dificile, sprijinirea antreprenorilor pentru a putea continua să adauge valoare mediului de afaceri este esențială”, a declarat Burak Yildiran, CEO Patria Bank.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?