Oveit, „cel mai promitator fintech al anului 2019” – pitch de prezentare in cadrul Galei NOCASH

Premium
28 mai 2019

Startup-ul Oveit a fost desemnat „cel mai promitator fintech al anului 2019” in cadrul Galei NOCASH, de catre un juriu de experti reprezentand cele mai importante cinci banci din Romania, scheme internationale de plata si procesatori de plati, dar si fonduri de investitii.

Oveit este o companie ce opereaza pe zona de „edge payments” prin crearea unor ecosisteme de plata iar puterea de calcul este adusa in interiorul acelui ecosistem.  In ecosistem platile se fac cashless, contactless, fie prin tehnologie NFC fie prin tehnologie face PayPal. Compania a inceput in industria evenimentelor si a dezvoltat tehnologia pentru „close loop payments” in cadrul acestor evenimente.

In prezent, compania a reusit extinderea catre ecosisteme din ce in ce mai mari.

Mai jos gasiti prezentarea integrala a Oveit, sustinuta pe scena Galei NOCASH de catre Alexandru Pana (foto), VP of Customer Success.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash