Oveit, „cel mai promitator fintech al anului 2019” – pitch de prezentare in cadrul Galei NOCASH

Premium
28 mai 2019

Startup-ul Oveit a fost desemnat „cel mai promitator fintech al anului 2019” in cadrul Galei NOCASH, de catre un juriu de experti reprezentand cele mai importante cinci banci din Romania, scheme internationale de plata si procesatori de plati, dar si fonduri de investitii.

Oveit este o companie ce opereaza pe zona de „edge payments” prin crearea unor ecosisteme de plata iar puterea de calcul este adusa in interiorul acelui ecosistem.  In ecosistem platile se fac cashless, contactless, fie prin tehnologie NFC fie prin tehnologie face PayPal. Compania a inceput in industria evenimentelor si a dezvoltat tehnologia pentru „close loop payments” in cadrul acestor evenimente.

In prezent, compania a reusit extinderea catre ecosisteme din ce in ce mai mari.

Mai jos gasiti prezentarea integrala a Oveit, sustinuta pe scena Galei NOCASH de catre Alexandru Pana (foto), VP of Customer Success.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Catalin Cretu – general manager Visa pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta

„Suntem in top 3 european pentru adoptia platilor digitale in transportul public, dupa Marea Britanie si Polonia, si in top 10 mondial in penetrarea tehnologiei contactless in general.”

Afla aici rezultatele romanilor in adoptia platilor electronice.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?