OTP Bank propune un comision de 0,35% pentru procesarea tranzactiiilor POS/ecommerce

28 octombrie 2016

OTP Bank România a redus cu 50% comisionul de procesare a tranzactiilor, în primele 6 luni de utilizare a terminalului OTP POS. Astfel, pentru rulaje lunare POS de minimum 10.000 de lei, comisionul este de 0.35% (faţă de 0.7% comision standard), iar pentru rulaje POS mai mici de 10.000 RON, comisionul este de 0.45% (de la 0.9% comision standard).

Clienții (persoane juridice si profesii liberale) care desfăşoară activităţi în domeniul comerţului electronic beneficiază, suplimentar, de gratuitate în primele 3 luni de utilizare a pachetului OTP POS. Utilizatorii seviciului e-commerce beneficiază de asistenţă tehnică specializată la configurarea website-urilor şi procesarea tranzacţiilor prin carduri pe internet, la standardele 3D Secure furnizate de Visa şi MasterCard, pentru limitarea riscului de fraudă prin card. Mai mult, decontarea tranzacţiilor POS este realizată în termen de o zi lucrătoare.

„Într-un mediu din ce în ce mai activ, continuăm să facilităm accesul clienţilor noştri persoane juridice la cele mai noi soluţii de acceptare la plată a cardurilor bancare, oferindu-le infrastructura necesară şi o varietate de servicii complementare, la standarde înalte de calitate şi în condiţii comerciale avantajoase. Ne-am propus să acoperim cȃt mai bine necesarul de servicii bancare al companiilor, nu ca simplu furnizor, ci în calitate de partener de încredere al acestora.”, a declarat Adrian Chichiţă, Director Carduri, OTP Bank România.

Pachetul OTP POS pune la dispoziția clienţilor avantajul instalarii și administrarii gratuite a terminalului POS cu tehnologie „contactless”. De asemenea, banca ofera gratuit, pentru un utilizator, un abonament OTPdirekt (Internet Banking, SmartBank, contact center şi alerte SMS) gratuit, comision zero pentru ordinele de plată intrabancare în lei realizate prin OTPdirekt si 10 ordine de plată interbancare gratuite/ lună, în lei, realizate prin OTPdirekt.

Sursa: OTP Bank

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash