Okazii.ro urmareste cresterea numarului de plati cu cardul si semneaza un parteneriat cu MasterCard

15 octombrie 2014

Peste 2,6 milioane de produse disponibile pe Okazii.ro pot fi achitate cu cardul, iar prin intermediul parteneriatului cu MasterCard utilizatorii Okazii.ro vor fi informati despre cum se pot proteja suplimentar, prin garantia Zero Griji oferita de cardurile emise sub marcile MasterCard si Maestro.

Clientii care platesc cu un card MasterCard sau Maestro, emis oriunde in lume, au garantia suplimentara Zero Griji. In situatiile in care cardul le este furat, il pierd sau cardul este folosit in mod neautorizat, isi pot recupera banii, respectand conditiile MasterCard – mai multe informatii despre protectia Zero Griji, pe www.mastercard.ro/zerogriji.


„Sustinerea platilor cu cardul face parte dintr-o strategie ampla dezvoltata de Okazii.ro pentru a creste calitatea tranzactiilor de pe site. In acest context, unul dintre cele mai importante aspecte este dezvoltarea serviciului Garantia de Livrare, un instrument complet de protectie atat pentru cumparatori, cat si pentru vanzatori.”, potrivit comunicatului de presa al companiei.

“Ne bucura realizarea acestui parteneriat cu MasterCard, deoarece sustine o directie strategica prin care Okazii.ro urmareste cresterea numarului de plati cu cardul. Noi promovam aceasta modalitate de plata si ne dorim sa oferim prin intermediul ei cele mai bune conditii de realizare a tranzactiilor pentru toti utilizatorii nostri”, spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.
“Protectia Zero Griji face exact ce ii spune numele: ofera o experienta lipsita de griji”- declara Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, MasterCard.“Vrem sa asiguram consumatorii ca banii lor sunt in siguranta atunci cand accesul la ei se face printr-un card MasterCard sau Maestro. Pot cumpara ce doresc, cand doresc, fiind protejati de incidente nefericite prin regula Zero Griji”, a mai spus acesta.

Evident ca regula zero griji nu se aplica oricum si are anumite limitari. Astfel, raspunderea posesorului de card pentru tranzactii frauduloase, rezultate in urma pierderii sau a furtului cardului, este 0 din momentul in care acesta a anuntat banca emitenta sau entitatea desemnata sau daca banca nu pune la dispozitie modalitati prin care sa poata fi contactata la orice ora din zi ai din noapte, in legatura cu disparitia sau furtul cardului. In situatia in care posesorul de card a actionat in mod fraudulos, regula 0 Griji nu se aplica.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, okazii.ro este nu numai unul dintre cele mai vechi magazine online dar si cel mai mare site de comert electronic, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Okazii.ro are peste 3 milioane de produse noi si second-hand, in oferta a peste 140.000 de vanzatori si magazine online.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?