Okazii.ro extinde Garantia de Livrare si asupra vanzatorilor prin acoperirea cheltuielilor cu returnarea coletelor neridicate de cumparatori

2 octombrie 2014

Okazii.ro anunta ca, incepand cu 1 octombrie 2014, preia riscul returnarii coletelor pe care cumparatorii nu le ridica si va suporta aceste cheltuieli in locul vanzatorilor. Un alt avantaj adus de Garantia de Livrare pentru vanzatori este reprezentat de costurile preferentiale pentru transportul produselor, aceste tarife fiind negociate de Okazii.ro cu Fan Curier si Cargus.

Serviciul Garantia de Livrare se activeaza in mod automat la plata online cu cardul, vanzatorii avand siguranta ca isi vor incasa banii.

Serviciul Garantia de Livrare functioneaza pe Okazii.ro inca din 2011, fiind un mecanism creat pentru cresterea calitatii mediului de tranzactionare. Okazii.ro le garanteaza cumparatorilor ca, daca nu primesc produsul comandat cu Garantia de Livrare sau daca acesta nu corespunde descrierii de pe site, isi primesc banii inapoi, inclusiv taxele achitate pentru livrare. De asemenea, cumparatorii au posibilitatea de a cere vanzatorilor sa activeze acest serviciu pentru produsele de care sunt interesati.

“Extinderea avantajelor oferite de Garantia de Livrare este un rezultat firesc al preocuparii Okazii.ro pentru cresterea sigurantei tranzactiilor. Initial, a fost un serviciu gratuit dedicat cumparatorilor. Pe parcurs, l-am perfectionat si l-am adaptat cerintelor utilizatorilor, iar acum Garantia de Livrare ofera un grad mai mare de protectie si pentru vanzatori.” – a declarat Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

In prezent, pe Okazii.ro sunt disponibile aproximativ 2.526.746 de produse cu Garantia de Livrare, oferite de peste 48.888 de vanzatori. Produsele care au Garantia de Livrare beneficiaza si de mai multa vizibilitate pe site, fiind incluse in majoritatea campaniilor initiate de Okazii.ro.

Potrivit companiei, interesul utilizatorilor Okazii.ro pentru acest serviciu este intr-o continua crestere. In ultimele 12 luni, peste 47.000 de tranzactii a caror valoare depaseste 20.500.000 de lei au fost incheiate pe Okazii.ro cu Garantia de Livrare. Valoarea medie a tranzactiilor a fost de 215 lei, iar cel mai scump produs livrat cu acest serviciu a costat 9.923 de lei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?