NOCASH la RadioDA – despre autorizarea tranzactiilor online sub noul standard 3D Secure 2.0 – de la sms la biometrie. Ce ne spune piata la trei luni de la implementare.

5 aprilie 2021

Astazi, în emisiunea “NO CASH”, vorbim despre comerțul electronic – cum facem autentificarea în mediul online pentru a autoriza tranzacțiile de comerț electronic, folosind noul standard 3D Secure 2.0 – intrat în vigoare din acest an.

Până la sfârșitul anului trecut introduceam datele cardului și așteptam un SMS cu codul de autorizare a plății. De acum SMS-ul dispare și va câștiga tot mai mult teren biometria. Cum vom proceda în continuare pentru a evita refuzul tranzacțiilor online?


Vom analiza subiectul cu Cătălin Maftei, CEO C-Solution, expert în domeniul plăților online, cu o experiență de peste 20 de ani. Compania a dezvoltat procesatorul plăți.online încă din 2002 și a lansat, în premieră pentru România, conceptul de pachetomate – terminale amplasate în locații de proximitate, de unde clientul își poate ridica oricând produsele comandate, în drum spre birou sau spre casă.

Asigura-te ca nu ratezi sfaturile expertului.

Asculta emisiunea NO CASH la RadioDa in fiecare marti de la 12.30 la 13.00. Bogatia se invata!

http://radioda.ro/asculta-live/

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?