Napolact devine primul producator de lactate care isi deschide un magazin online

25 mai 2020

FrieslandCampina România, producătorul brandului Napolact, a făcut primul mișcarea către online dintre marii procesatori din industria lactatelor. Compania a deschis recent un magazin on-line, disponibil momentan locuitorilor din Cluj.

Din luna mai, clujenii pot comanda pe platforma https://e-shop.napolact.ro/, urmând ca produsele să le fie livrate la domiciliu, contra cost. Comenzile nu au limită de valoare și transportul este gratuit pentru o comandă de peste 100 lei.

„Online-ul a devenit noul normal și ne-am dorit să venim în întâmpinarea consumatorilor noștri cu o platformă digitală, special concepută pentru Napolact. Pentru început, o testăm în Cluj, unde putem livra direct din magazinul nostru”, spune Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

In cazul in care Clientul a optat pentru metoda de plata ramburs, transferul dreptului de Proprietate asupra Produselor cu plata ramburs se realizeaza la momentul platii integrale a comenzii. „In aceasta situatie, plata comenzii, prin card bancar, se va realiza la momentul livrarii Produselor.”, precizeaza compania.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?