[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Napolact devine primul producator de lactate care isi deschide un magazin online

25 mai 2020

FrieslandCampina România, producătorul brandului Napolact, a făcut primul mișcarea către online dintre marii procesatori din industria lactatelor. Compania a deschis recent un magazin on-line, disponibil momentan locuitorilor din Cluj.

Din luna mai, clujenii pot comanda pe platforma https://e-shop.napolact.ro/, urmând ca produsele să le fie livrate la domiciliu, contra cost. Comenzile nu au limită de valoare și transportul este gratuit pentru o comandă de peste 100 lei.

„Online-ul a devenit noul normal și ne-am dorit să venim în întâmpinarea consumatorilor noștri cu o platformă digitală, special concepută pentru Napolact. Pentru început, o testăm în Cluj, unde putem livra direct din magazinul nostru”, spune Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

In cazul in care Clientul a optat pentru metoda de plata ramburs, transferul dreptului de Proprietate asupra Produselor cu plata ramburs se realizeaza la momentul platii integrale a comenzii. „In aceasta situatie, plata comenzii, prin card bancar, se va realiza la momentul livrarii Produselor.”, precizeaza compania.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?