MyBRD Mobile – aproape 30.000 de clienti si tranzactii in valoare de 5,5 mil. Euro

29 ianuarie 2014

Prin lansarea MyBRD Mobile, piata romaneasca a mobile bankingului a crescut cu aproape 15% in doua luni, in aceasta perioada, aplicatia BRD fiind selectata de 2 ori de iTunes in categoria „What’s Hot in Finance”, potrivit unui comunicat al bancii.

Lansat in luna noiembrie a anului trecut, MyBRD Mobile numara deja aproximativ 30.000 de clienti, care au realizat 17.000 de tranzactii a caror valoare depaseste 5,5 M EUR.

Serviciul MyBRD Mobile le ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza transferuri de bani, de a plati facturile si de a obtine informatii financiare instantaneu, direct de pe telefonul mobil. Aplicatia le ofera clientilor cele mai inovatoare modalitati de transfer, precum scanarea codului de bare al facturilor, transferurile catre coduri QR si catre numere de telefon.

Aplicatia a primit din partea revistei e-Fin@nce premiul „e-mobile banking”, pentru lansarea in 2013 a solutiei MyBRD Mobile, „cea mai noua si complexa solutie mobile banking de pe piata romaneasca”.
„Distinctia primita confirma cererea in crestere de astfel de solutii pe o piata care devine tot mai orientata catre mobilitate si o rezolvare foarte rapida a nevoilor clientilor”, a spus Bogdan Spuza, Directorul Departamentului Marketing si Managementul Produselor din cadrul BRD.

Aplicatia este compatibila cu telefoanele smartphone (iOS, Android si Windows) si tabletele (iPad, Android), fiind disponibila gratuit pentru descarcare in magazinele virtuale de aplicatii specifice. De asemenea, MyBRD Mobile este optimizata pentru accesare prin browser mobil la adresa www.mybrdmobile.ro si prin USSD la numarul scurt *117#.

Taguri:
Comentarii (1)
  1. Super tare! Informatia merita toata atentia, o voi lua in calcul.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash