[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Astazi, 31 octombrie, este ultima zi in care mai pot fi achizitionate bilete cu 20% reducere la Banking 4.0

30 octombrie 2023

Cea de-a noua editie a conferintei internationale Banking 4.0 – powered by Worldline, se bucura de un interes care a depasit asteptarile, din toate punctele de vedere: atat ca tari participante (15), parteneri comerciali (20), experti care vor sustine prezentari si dezbateri in paneluri (60), dar si ca numar de participanti si teme abordate, multe in premiera.

Organizatorii anunta ca Hotelul Caraiman a fost rezervat in intregime pentru cazarea participantilor.

Agenda propusa va acoperi in numai doua zile subiecte care in mod normal ar fi necesitat cel putin trei zile de dezbateri. Totul este foarte intens si extrem de atractiv. Aceasta se vede si din interesul pentru participare. In prezent, capacitatea Horelului Caraiman a fost acoperita integral si s-a negociat cu un al doilea hotel (Alexandrion – fost New Montana) pentru a gazdui participantii de la Banking 4.0.” a declarat Sergiu CONE, organizatorul Banking 4.0.

Hotel Caraiman – situat in imediata vecinatate a Cazinoului din Sinaia

Mare interes a generat si calatoria cu trenul de la Bucuresti la Sinaia, si retur.

A fost rezervat deja primul vagon restaurant care va fi atasat la un tren rapid al CFR. Oamenii au apreciat ideea de a face networking inca dinainte de inceperea efectiva a conferintei. Durata calatoriei va fi de circa o ora si 25 de minute. Astfel, trenul va pleca in 22 noiembrie, din Gara de Nord, la ora 08.20′ si ajunge la 09.44′ in Sinaia. Plecarea din Sinaia catre Bucuresti va fi in 23 noiembrie, la ora 20.48′, cu sosire in Bucuresti la 22.17′.” a mai precizat organizatorul conferintei.

Pentru cei care au achitionat pachetul de servicii VIP, organizatorii au pregatit degustare de sampanie la Crama Azuga – furnizor al Casei Regale a Romaniei, cina la Bran si tur privat al Castelului Peles.

Maine este utima zi in care doritorii isi mai pot procura bilet cu 20% reducere.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?