[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Made in Australia: ATM-uri speciale pentru clienti … nonconformisti

3 martie 2014

Duminica trecuta s-a incheiat cel mai mare festival din Australia pentru comunitatea gay si unul dintre cele mai mari din lume, cu peste 10.000 de participanti activi la parade si sute de mii de privitori pe bulevardele din Sydney.

Motivul pentru care Mardi Gras (Sydney Gay and Lesbian Festival) se regaseste in rubrica de stiri NOCASH este dat de faptul ca partenerul principal al festivalului a fost o banca renumita din Australia (ANZ), cu prezenta pe patru continente, care s-a gandit sa ofere servicii personalizate posesorilor de card participanti la festival.


Mai mult, este al optulea an consecutiv cand ANZ este partener, in acest an chiar partener principal al evenimentului. La editia din acest an, banca a mers si mai departe astfel ca si-a transformat o serie de 10 terminale ATM pentru a fi in ton cu festivalul.

Amplasate in locatii de mare trafic, asa numitele GAYTM-uri au fost personalizate in culorile curcubeului, simbolul diversitatii, fiecare dintre ele spunand o poveste, potrivit comunicatului de presa. Terminalele elibereaza chitante in culorile curcubeului si promoveaza in ecrane, imagini si mesaje pro festival.

In materialul video de mai jos se poate urmari procesul de transformare al terminalelor.
http://www.youtube.com/watch?v=SWDW114cji8&width=500&height=350

De ce toate acestea? Raspunsul sta chiar in sloganul bancii: “We live in your world”.

Parada Mardi Gras (Sydney Gay and Lesbian Festival), este un eveniment anual, ajuns deja la editia cu numarul 36.

Cu o vechime de aproape 180 de ani (primul birou fiind deschis in 1835) si operatiuni in 32 de tari, fiind prezenta in Asia si Pacific, Orientul Mijlociu, Europa si America, ANZ deserveste 8 milioane de clienti prin intermediul celor 48.000 de angajati din intreaga lume.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?