[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Guvernul vrea sa creeze la ANAF un ghiseu unic pentru platile fiscale

8 februarie 2011

8 februarie, 2011 – In vederea sprijinirii mediului de afaceri, Guvernul are in vedere o simplificare suplimentara a declaratiilor fiscale si a numarului de plati obligatorii, in scopul de a asigura un ghiseu unic, pentru platile fiscale, si o extindere a declararii electronice.

Din luna februarie a.c., a inceput simplificarea acestei proceduri odata cu implementarea declaratiei unice prin care contribuabilii, oamenii de afaceri, nu mai sunt nevoiti sa mearga in mai multe locuri, ci doar vin la ANAF.

„Acest mecanism va continua, in perioada urmatoare, pentru a ajunge la acest ghiseu unic pentru platile fiscale si la extinderea declararii electronice”, a declarat premierul Emil Boc.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?