Guvernul vrea sa creeze la ANAF un ghiseu unic pentru platile fiscale

8 februarie 2011

8 februarie, 2011 – In vederea sprijinirii mediului de afaceri, Guvernul are in vedere o simplificare suplimentara a declaratiilor fiscale si a numarului de plati obligatorii, in scopul de a asigura un ghiseu unic, pentru platile fiscale, si o extindere a declararii electronice.

Din luna februarie a.c., a inceput simplificarea acestei proceduri odata cu implementarea declaratiei unice prin care contribuabilii, oamenii de afaceri, nu mai sunt nevoiti sa mearga in mai multe locuri, ci doar vin la ANAF.

„Acest mecanism va continua, in perioada urmatoare, pentru a ajunge la acest ghiseu unic pentru platile fiscale si la extinderea declararii electronice”, a declarat premierul Emil Boc.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash