[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

GarantiBank Romania – aproape unul din cinci utilizatori de internet banking foloseste solutia Mobile Me

26 iulie 2017

Numărul clienților care folosesc aplicatia de mobile banking – Mobile ME a ajuns la 17.5% din numărul total de utilizatori de Internet Banking, în primele cinci luni ale anului, anunta GarantiBank.

Banca, care a lansat aplicația Mobile ME in 2016, fiind disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, mai precizeaza ca, in acest an, va adăuga noi servicii și facilități la aplicaţia Mobile ME și serviciul Garanti Online.

“Relația dintre clienți și instituțiile financiare a intrat într-o nouă etapă. Clienții caută experiențe personalizate și posibilitatea de a găsi imediat informații relevante despre diferite produse și servicii, care să fie accesibile direct de pe dispozitivele mobile. Eforturile noastre răspund acestor nevoi tehnologice precise.”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank România.

Eforturile depuse de Garanti pe linia digitalizarii proceselor si dezvoltarea canalelor digitale nu au ramas neapreciate astfel ca revista Global Finance a premiat banca pentru “Best Consumer Digital Bank” în Romania, în cadrul “2017 World’s Best Consumer Digital Banks in Central and Eastern Europe Competition”.

Garanti Bank spune ca este singura bancă din România care a primit un astfel de premiu,  acesta fiind cel de-al zecelea premiu pe care Garanti Bank îl primește din partea Global Finance în ultimii nouă ani.

Evaluarea a fost efectuată de către un juriu specializat, format din reprezentanți ai Infosys, lider global în consultanță, tehnologie și outsourcing, și din membrii echipei editoriale Global Finance, pe baza unor criterii, precum: strategia de a atrage și deservi clienții cu produse digitale, succesul în a-i determina pe clienți să folosească oferte digitale, creșterea numărului de clienți pe segmentul digital, varietatea produselor oferite, dovada tangibilă a beneficiilor rezultate în urma inițiativelor digitale, funcționalitatea și designul website-ului.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?