Gala NOCASH, moment poetic: „Cardul, frate cu romanul.”

Premium
30 iulie 2021

In cadrul Galei NOCASH 2021, am sarbatorit 25 de ani de la emiterea primelor carduri in Romania. Cu aceasta ocazie au fost premiati Apostolii cardului: primele persoane din banci care au fost desemnate sa se ocupe de acest business.

Fara daruirea, consecventa si profesionalismul lor nu am fi ajuns unde suntem astazi.


In semn de pretuire, Cristian Pavel – care este singurul membru al Uniunii Scriitorilor ce a organizat vreodata conferinte de specialitate pe carduri – a compus o poezie dedicata tocmai acestor Apostoli si eforturilor pe care acestia le-au depus in toti acesti ani pentru ca plata prin card sa nu mai fie considerata o extravaganta ci o necesitate ce tine de cotidian.

Mai jos redam momentul, pe cat de inedit, tot pe atat de apreciat de audienta.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?